Mitt hus, renovering och annat slit
Korta rapporter kring arbetet med att renovera vårt kråkslott från 1830-talet

Ett pyttelitet hus ute i naturen

februari 6, 2015 16:13 by Admin

Jag har en dröm som jag gärna vill ha tankar kring:

Jag vill hitta en ljuvlig och avskild plats någonstans ute i naturen, där jag kan bygga mig ett mysigt minimalistiskt boende som kostar väldigt lite. Dit jag kan åka iväg typ över sommaren och leva ett närmast eremitiskt liv; utforska skogen, plocka svamp och samla ihop kvistar&grener till kaminen, läsa böcker, hänga i hängmattan, göra ett litet grönsaksland, meditera, spela instrument, fiska, ta ett bad ute på verandan och, ja, ni ser säkert bilden jag försöker måla upp.

 

 


Currently rated 2.1 by 19 people

  • Currently 2,052632/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: hus, bygg, ute, natur
Kategorier: renovering
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS
Comments are closed